Tapasztalja meg megoldásainkat

Az ELO olyan ECM szoftvert fejleszt, mely támogatja az üzleti folyamatokat, ezáltal hatékonyabbá és gyorsabbá téve azokat. Az ajánlott megoldás a vállalat egyéni igényeihez igazodik. Az ELO ECM és a meglévő vállalati szoftverek integrációja is megoldható. Hiszen sikert csak közösen érhetünk el.

Bejövő számlák

RechnungseingangNagyobb átláthatóság és gyorsaság vállalatának: takarítson meg időt és pénzt az ELO automatizált számlafeldolgozó megoldásával.

Mobil munkavégzés

Mobiles ArbeitenVállalati információk mobil kezelése az „ELO mobil eszközökre“ alkalmazással iOS és Android platformokon. Így Ön mindig az események középpontjában lehet.

E-Mail Menedzsment

E-Mail ManagementAz ELO-nak köszönhetően az e-mailekben található fontos tartalmak célzottan és folyamatra vonatkoztatva vonhatóak be az üzleti folyamatokba.

ERP integráció

ERP-IntegrationMinden ERP rendszert tökéletesen és gyorsan integrálhat az ELO-ba. A haszon: teljeskörű kereskedelmi üzleti folyamatok.

Digitális személyes akták

PersonalakteHozzon létre az ELO-val egy intelligens gyűjtőhelyet dolgozói személyi adatainak, hogy megvalósítsa az optimális személyzeti folyamat menedzsmentet.

SharePoint integráció

Sharepoint-IntegrationAz ELO és a SharePoint segítségével átfogó információ- és munkafolyamat menedzsment hozható létre. Így átláthatóvá válnak az információk és a folyamatok.

ECM ízelítő: az ELO üzleti sablonok

Az ELO által kínált ECM lehetőségekről jó első benyomást szerezhetünk az ELO üzleti sablonokkal: „Bejövő számlakezelés ELO eszközökkel“ és Szerződés menedzsment. Ezeket a konfigurációs példákat nem lehet megvásárolni, hanem az ELO business partnerek telepítik őket. Az ELO üzleti sablonokkal az ügyfelek ízelítőt kapnak az ELO ECM teljesítőképességéből.

ELO business templates

Kapcsolat

+36 1 203 0229
info-hungary@elo.com

Kapcsolat - űrlap

Kompetens tanácsadás

partner

Egyéni és kompetens szaktanácsadásért forduljon ELO partnereinkhez. ELO Business Partner kereső